STADSATELIERS

‘Wij van Waarde’ stimuleert sociaal ondernemerschap. In de stadsateliers kunnen mensen hun eigenwaarde weer opbouwen en unieke talenten (her)ontdekken. De producten en diensten zijn net zo uniek als de makers. Wij van Waarde producten zijn hartverwarmend cadeaus en duurzame relatiegeschenken! Elk product wordt voorzien van een label met de naam van de maker; de persoonlijke verhalen van de makers lees je hier..

Taarten atelier

“het Baksel”

Taarten en baksels op bestelling. Lekker en op maat!

Lees meer

Meubel atelier

“de Spijker”

Maken en pimpen van houten meubels en objecten.

Lees meer

Creatief atelier

“het Talent”

Schilderen, beeldhouwen en mozaïeken.

Lees meer

Kaarsen atelier

“‘t Korte Lontje”

Kaarsen gieten, maken, kleuren en versieren.

Lees meer

Fietsen atelier

“dn Tuub”

Reparatie, onderhoud en verkoop van fietsen.

Lees meer

‘het Baksel’ – Taarten atelier

Taarten en baksels

Iets te vieren, maar geen tijd om te bakken? Met liefde maken we appeltaarten en monchoutaarten op aanvraag. Zowel voor particulieren als bedrijven. Elke taartenbakker heeft een eigen recept – soms al generaties lang beproefd. Onze baksels kenmerken zich dan ook door de persoonlijke noot van de maker. Succes verzekerd!

Bestel op tijd: graag een week voor levering en uiterlijk 4 dagen voor de traktatiedatum.

Prijs per taart: 10 euro.

Een bestelling plaats je eenvoudig via 040 – 244 81 40 of via het contactformulier.

‘de Spijker’- Meubel atelier

Houten meubels en objecten

In het meubelatelier maken en pimpen we houten meubels en objecten. Op aanvraag maken we steigerhouten tuinmeubels, tafels en banken. Ook knappen we bestaande meubels op. We restylen meubels, maken bijvoorbeeld met krijtverf van iets ouds weer iets nieuws. En voor onze grote en kleine viervoeter vrienden maken we fantastische hondenmanden  op maat. Een gegarandeerd succes!

Een bestelling plaats je eenvoudig via 040 – 244 81 40

‘het Talent’ – Creatief atelier 

Creatief ateliers 

In deze ateliers bieden we alle ruimte aan creativiteit. Hier (her)ontdekken mensen hun unieke talenten en vaardigheden. De een creëert met zeepsteen prachtige beelden, een ander transformeert afvalmateriaal tot kunstige objecten. Met verf en kwast ontstaan mooie schilderijen. Weer een ander werkt met klei en keramiek. De technieken en mogelijkheden zijn divers. Van een mozaïek tableau, tot sieraadkistjes: de creaties zijn net zo uniek als de makers.

‘t Korte Lontje’ – Kaarsen atelier

Kleurrijke, kunstige kaarsen

Sinds twee jaar bestaat ons kaarsenatelier. Inmiddels hebben we de vaardigheden en de hulpmiddelen om mooie, sierlijke, kunstige kaarsen te maken via verschillende technieken. Elk kaars draagt het signatuur van de maker van de kaars. Ook maken we kaarsen op maat. Wil je een bestelling plaatsen dan graag ruim van te voren contact opnemen. Goed handwerk vraagt tijd!

Cadeautip

Wij van Waarde producten zijn hartverwarmend cadeaus en duurzame relatiegeschenken! Van de verkoopprijs gaat 60% naar de inkoop van nieuw materiaal en 40% naar de maker. Een bestelling plaats je eenvoudig via 040 – 244 81 40 of via het contactformulier.

‘dn Tuub’ – Fietsen atelier

Fiets reparatie en onderhoud 

In het Fiets atelier ‘Dn Tuub’ knappen we fietsen op en repareren we fietsen. Veel fietsen maken we voor Stichting Leergeld, die zich inzet voor kinderen in armoede. Samen zorgen we ervoor dat jongeren met een goede fiets naar de middelbare school kunnen. Gaat er iets kapot, dan kunnen ze altijd langskomen voor een snelle reparatie.

Op zoek naar goede tweedehands fietsen

We zijn aangesloten bij het ANWB  fietsenplan. De ANWB roept mensen op hun oude fietsen aan kinderen in armoede te schenken. In ons atelier knappen we de geleverde fietsen op. Wil je een oude fiets doneren? We zijn er heel erg blij mee. Eventueel komen we de fiets ophalen.

Wie helpt er mee?

We zijn tevens op zoek naar vrijwilligers voor het fietsen atelier. Ben je handig in het repareren van fietsen en lijkt het je leuk om met onze mensen samen te werken neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Heb je een fiets voor ons of bied je je diensten aan? Neem dan contact met ons op via 040 – 244 81 40

Klussendienst

Wij van Waarde levert ook klussen op aanvraag!

Voor allerlei klussen in en om het huis zijn onze mensen van de ateliers inzetbaar. Heeft de tuin een opknapbeurt nodig? Moeten er tegels worden gelegd? Wij kijken hoe en wanneer we kunnen helpen. Al werken we niet als een bedrijf – het gaat om de dienstverlening. We leveren een service, en leggen daar al onze eer in.

We hanteren drie tarieven:

  • Minima: € 5,- / uur
  • Particulieren: € 10,- / uur
  • Bedrijven: € 15,- / uur

Is een geldelijke bijdrage echt lastig? In overleg kunnen we een wederdienst afspreken.

Onze handige klussers zijn in te huren via 040 – 244 81 40.

Iedereen doet ertoe. Jij bent van waarde. Ik ben van waarde. Wij zijn van waarde.